Om GØMA

GØMA blev grundlagt i 1975 som specialforhandler af slamsugere, møgspredere og sidenhen gylleudstyr.

I dag er GØMA en topmoderne virksomhed med nyt domicil i Viborg og to filialer i Halmstad og Gránna, Sverige.

Vi leverer alt i udstyr som Gyllevogne, Slamsugere, Gyllerørere, Gødningsmaskiner, Stalgødningsspredere, Slangebomme, Nedfældere

EN TOPMODERNE VIRKSOMHED

ALTID MINDST 250 BRUGTE ENHEDER PÅ LAGER

SPECIALISTER I HÅNDTERING
AF NATURGØDNING

SPECIALISERET AFTER SALES SERVICE

Bedst for dig, økonomien og miljøet

Siden 1975 har vi haft rødderne solidt plantet i den danske muld.

Derfor kender vi kunderne og deres behov: Rentabilitet, funktionalitet og tilgængelighed – altid med fokus på miljøet. Med ordentlighed gøder vi vores relationer – overfor alt fra kunder og medarbejdere til leverandører og miljø – til stærke og langvarige samarbejder.

Effektive og driftssikre maskiner sikrer, at din investering bliver rentabel. Få driftsstop og en god gensalgsværdi gør vores maskiner økonomiske på den lange bane. Med lange garantier understreger, at vi stoler på vores produkter. Er uheldet alligevel ude, er vi nemme at komme i kontakt med, og vi har både reservedelene, erfaringen og servicebilen, så du hurtigt kan komme videre.

Mange års tæt kontakt til kunderne betyder at vi kender jeres hverdag. Vi ved, hvad der virker – og hvad I praktisk og funktionelt har brug for. Designmæssigt, teknisk og ergonomisk. Det sikrer både dig og vores servicemedarbejdere et godt og sundt arbejdsmiljø og den allernyeste teknik. Og med produktudvikling og miljøoptimering tager vi også ansvar for naturen og verden omkring os, så I nemmere kan leve op til stramme miljøkrav.

 

Derfor tør vi godt sige, at vi er bedst for dig, din økonomi og dit miljø!

GØMA beskæftiger ca. 75 medarbejdere og er Nordens største forhandler af udstyr til udendørs håndtering af naturgødning.

^

1975

Etableret i Viborg som en specialforretning for handel med gødningsmaskiner af Steffen Nørgaard og hans far, Steen Nørgaard, samt af Svend Aage Andersen.

^

1978

Opstart af egen produktion af slamsugere.

^

1982

Steffen og Steen Nørgaard udtræder af GØMA, og produktionen af egne slamsugere stoppes. Svend Aage Andersen driver firmaet videre alene.

^

1984

Ole Christensen indtræder med halvpart og driver GØMA sammen med Svend Aage Andersen.

^

1991

Svend Aage Andersen udtræder af GØMA, og Ole Christensen fortsætter som eneejer.
^

1999

Der oprettes salgsafdeling med værksted i Halmstad, Sverige.

^

2002

GØMA bliver eneforhandler af Samson produkter i Sverige.
^

2004

Karsten Kammer & Søren Jensen indtræder i ejerkredsen. Samtidig oprettes der endnu en salgsafdeling med værksted i Gränna, Sverige
^

2008

GØMA flytter ind i de nye faciliteter på Petersmindevej 6 i Viborg, hvor virksomheden stadig ligger i dag. Her er både salg, værksted og lager samlet under et tag.
^

2009

Produktionen af slamsugere, spulere, og kombinerede maskiner genoptages.
^

2014

Ejerkredsen udvides med de tre Møller brødre som tidligere drev maskinstationen Trimasco.
^

2017

GØMA starter egen produktion af egne gyllevogne, og stopper dermed samarbejdet med Samson efter over 40 år som forhandler af deres produkter.
Værkstedet i Viborg udvides derfor også med en 1200 m2 stor montagehal, hvor de nye gyllevogne bygges.
^

2018

Den udendørs lagerplads udvides med 5000 m2 for at gøre plads til de nye maskiner og til opførslen at en 1500 m2 koldhal med reservedele til de egenproducerede maskiner.
^

2020

Ny ejerkreds

^

2021

Egenproduktion af nedfældere